Bed en Breakfast bij zee

Ultiem genieten doe je natuurlijk in een Bed en Breakfast bij zee. Kom helemaal tot rust en wandel naar zee om een frisse duik te nemen in het water.

B&B studio’s

De bed en breakfast bij zee heeft vele luxe mogelijkheden en faciliteiten. De studio’s zijn sfeervol ingericht en je voelt je gelijk thuis met de landelijke en industriële sfeer van de Bed en breakfast. De studio is voorzien van een woonkamer met flatscreen tv, een keuken met een kitchenette. De studio’s zijn voor twee personen, maar gezinnen kunnen een extra bed toevoegen als artikel of een tweede studio reserveren. Iedere studio heeft een eigen badkamer en uiteraard zijn handdoeken en doucheproducten aanwezig in de Bed en breakfast bij zee.

Reserveer direct

Bed en Breakfast bij zee met hond

In iedere studio mag je één huisdier meenemen, zodat ook de hond kan genieten van een heerlijke vakantie aan zee. Kijk direct voor verschillende hondenstranden in de buurt, zo kun jij samen met de hond genieten van een heerlijke dag aan zee.

Fietsen aan zee

In zuid-Holland en Zeeland kun je prachtig fietsen langs de zee en het strand. Kies voor de duintochten en ervaar de bed en breakfast aan zee op haar mooist! Heb je de fietsen niet mee? Geen probleem, want je kunt ze ook gewoon bij ons huren. Ga tijdens de dagen met een hoge windkracht voor een elektrische fiets, zo kom je gemakkelijk vooruit en kun je genieten van de prachtige natuur. Natuurlijk worden er ook normale stadsfietsen en aaccessoires verhuurd. Bij accessoires kun je denken aan een fietskar, zowel voor kinderen als voor honden zijn ze verkrijgbaar. Ook kinderzitjes zijn bij ons te huur.

Bij de Bed en breakfast

Natuurlijk kan je bij ons ook gebruik maken van faciliteiten. Zo hebben we iedere morgen in het hoogseizoen de mogelijkheid tot het bestellen van een heerlijk ontbijt die bij de deur wordt bezorgd. Verder houden we regelmatig gezellige barbecue avonden of visavonden. Ontmoet de buren en kom in contact met onze bezoekers van de camperplaatsen. Het is een gezellige avond die we vaak afsluiten met een heerlijk hapje en drankje.

Camperplaatsen aan zee

Willen familieleden of vrienden ook op bezoek komen? We hebben een vijftiental camperplaatsen aan zee. Deze kunnen gereserveerd worden door bezoekers en hier kunnen ze gemakkelijk aan zee overnachten. Geniet van een gezellige tijd met vrienden en familie bij de bed en breakfast aan zee.

Bed en breakfast bij zee

Tips in de omgeving

In de omgeving van de bed en breakfast bij zee is genoeg te beleven. Denk hierbij aan watersporten, fietstochten, wandeltochten door de natuurgebieden en natuurlijk ook de leuke Zuid-Hollandse en Zeeuwse plaatsen. Ga een dagje shoppen in Den Haag of Rotterdam en geniet van het typisch Hollandse in Ouddorp en Stellendam. Dit zijn onze tips voor een heerlijke vakantie in de bed en breakfast bij Zeeland.

Bezoek Brouwersdam

Fietsend of met de auto kom je gemakkelijk in Brouwersdam. Dit is de plaats voor extreme strand- en watersporten. Geniet van de unieke sporten of doe zelf mee! Denk aan blokkarten, kitesurfen, zeesuppen, kitebuggyen, windsurfen of gewoon surfen, op de Brouwersdam gebeurt het allemaal en zelfs als je het niet durft is het prachtig om naar te kijken!

De mooiste natuurgebieden

Natuurlijk moet je ook hebben gewandeld en gefietst vanaf de Bed en breakfast bij zee, dus bezoek de onderstaande natuurgebieden voor prachtige tochten tijdens de vakantie bij zee. De Kwade Hoek, de Duinen van Goeree en natuurlijk de Tulpenvelden als je tussen april en mei in de Bed & Breakfast in Zuid-Holland bent.

Is een vakantie in de Bed en Breakfast bij zee de ideale vakantie voor jou? Kies dan voor een uniek verblijf en kom genieten van een bijzondere tijd even helemaal weg van thuis!

Reserveren!