Bed en breakfast Zuid Holland

Ben jij op zoek naar een gezellige bed en breakfast in Zuid Holland? Dan ben je bij BijZee op de juiste plaats! Deze moderne bed en breakfast is dit jaar opgeleverd en het is dus gloednieuw.

Boek direct

Wat kun je verwachten van de B&B studio’s?

Deze nieuwe studio’s zijn ideaal voor een koppel die houdt van privacy en luxe, maar toch een beetje campinggevoel wil beleven. De bed en breakfast staat namelijk naast verschillende camperplaatsen. De studio bestaat uit een knusse woonkamer met een tv en twee fauteuils, je hebt een eigen keuken met kitchenette zodat je ook zelf eten kunt opwarmen. De slaapkamer heeft een luxe hotelbed met extra kussens en het sanitair ziet er schoon en nieuw uit!

Ook kun je er uiteraard een heerlijk ontbijt bij bestellen. Deze kun je bijboeken en dan ontvang je iedere dag een goedgevulde mand voor een goede start van de dag. Dat is pas een goede start.

Bed en breakfast Zuid Holland aan zee

Onze bed en breakfast is heel dicht bij het water en de zee. Zo kun je gemakkelijk op de fiets lekker naar het strand. Het voordeel van een bed en breakfast in Zuid Holland is dat alles dichtbij is. Zo kun je overal gemakkelijk op de fiets heen. Geniet van een heerlijke dag aan het water of maak mooie tochten over de dijken.

Faciliteiten bij de Bed en Breakfast

Ben je de fietsen vergeten of trotseer je de dijken en de wind liever elektrisch? Huur gemakkelijk een fiets bij de Bed en breakfast. Van elektrische fietsen tot mountainbikes en E-choppers, alles is mogelijk. Ook de accessoires zoals kinderzitjes en fietsaanhangers voor huisdieren zijn gemakkelijk te reserveren. Zo maak je jouw vakantie helemaal compleet.

Daarnaast worden er ook regelmatig gezellige avonden georganiseerd. Zo kun je genieten van lange zomeravonden met elkaar en heerlijk eten. Wij houden bijvoorbeeld graag mosselavonden. Heerlijk genieten van de Zeeuwse mosselen, want de Bed en Breakfast ligt tegen Zeeland aan. Ben je niet zo’n visliefhebber? Dan zijn de barbecue avonden ook een aanrader. Geniet van de gezelligheid terwijl je geniet van lekker eten en drinken, dan hoef je ook een keer niet te koken, maar kun je lekker uit eten op de camping!

Meer informatie

Bed en breakfast Zuid Holland

Tips rondom de B&B in Zuid Holland

  1. Wateractiviteiten

In de regio kun je heel veel verschillende activiteiten op het water beleven. Huur een bootje, leer surfen of ga lekker suppen op de Noordzee. Ook zijn er bij bijvoorbeeld de Brouwersdam veel mogelijkheden voor cursussen en lessen in verschillende watersporten.

  1. Bezoek een stad

Natuurlijk hoort het bezoeken van een stadje ook bij de vakantie. In de omgeving van de bed en breakfast Zuid Holland zijn er vele mogelijkheden voor een leuk uitstapje. Ga bijvoorbeeld naar Zierikzee, deze havenstad heeft veel geschiedenis en is natuurlijk ook gewoon prachtig. Je kunt hier zelfs meer van 500 monumenten bezoeken! Toch meer behoefte aan een dag shoppen? Dan is Rotterdam de ideale plaats. Hier kun je heerlijk een dag winkelen.

  1. Uitstapje naar de zeehondenopvang

Een uitstapje naar de zeehondenopvang is ook zeker leuk voor jong en oud. Seal in Stellendam vangt zeehonden op die ziek of gewond zijn, hier kun je kijken en als je geluk hebt kun je ze zelfs zien als ze vrijgelaten worden, dat is pas bijzonder. Hiervoor moet je wel even de social media van Seal in de gaten houden.

Is een luxe vakantie in de Bed en Breakfast in Zuid Holland helemaal iets voor jou? Boek dan een verblijf gemakkelijk online en geniet van een heerlijke vakantie aan zee.

B&B Zuid Holland boeken!