Camperplaats aan zee

Op een camperplaats aan zee kun je altijd genieten van de zilte zeelucht langs de camper waait. Dat is natuurlijk ultiem genieten bij zee!

Jouw camperplaats aan zee

Geniet van een heerlijke vakantie aan het water. Dat kan natuurlijk BijZee! De camperplaats is een gezellige plek met genoeg faciliteiten voor een fijne vakantie.

Boek nu!

De camperplaatsen zijn speciaal verhard en schuin ingedeeld, zo kun je gemakkelijk inparkeren. Iedere plaats is voorzien van een eigen stroom en lichtpunt met 16 ampère stroom. Naast het verharde gedeelte is een zitgedeelte met gras. Hier kun je heerlijk zitten voor de tent en genieten van de zomeravonden. Wifi is gratis en het bereik op de camperplaatsen is goed. Ook leuk: kinderen tot 11 jaar kunnen gratis overnachten en een bijzettent is toegestaan met een kleine toeslag. Wil jij je trouwe viervoeter niet thuislaten? Dat hoeft ook niet, want honden zijn toegestaan. Wij snappen als geen ander hoe leuk het is om samen met je hond op vakantie te gaan.

Faciliteiten

Het sanitairgebouw beschikt over toiletten, douches en natuurlijk ook afwasplaatsen. Er is zelfs een buitendouche, want hoe leuk is het om met warm weer lekker buiten te kunnen douchen.

Daarnaast worden er ook nog een eens gezellige avonden georganiseerd, want wat is een camperplaats aan zee zonder een avond mosselen eten? Ben jij ook bij één van deze avonden?

Geregeld worden er ook gezellige BBQ-avonden gehouden met alle gasten die graag meedoen, zowel van de bed en Breakfast als de campergasten. Een gezellige avond zonder zorgen, want alles wordt natuurlijk gewoon geregeld. Zien we je snel op de camperplaats aan zee?

Ontdek de omgeving

In ongeveer 10 minuten fietsen ben je al op het strand van Stellendam. Hier kun je heerlijk zonnen en genieten van een heerlijke dag aan het water. Tijdens de vakantie met de camper heb je natuurlijk de fietsen mee, dus dat is geen probleem. Ook is het natuurlijk mogelijk om de camper een dagje bij het strand te parkeren. Bij het strand in Ouddorp is het mogelijk om de camper te parkeren, houdt er wel rekening mee dat het niet toegestaan is om hier een nachtje te blijven staan, dus in de avond moet je wel weer terugkeren naar de camperplaats aan Zee bij BijZee. Wist je trouwens dat het strand van Ouddorp wel 17 km lang is? Zo is er altijd wel een rustige plaats om lekker te zonnen.

Camperplaats aan zee

Tijdens de vakantie raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de zeehondenopvang van Stellendam, dit is vlakbij en het is zeker de moeite waard. Een ticket kun je vooraf kopen op de website, zo weten ze zeker wie er komen en of het niet te druk wordt voor de zeehonden. Ook kun je soms een vrijlating van de zeehonden zien, deze zijn helemaal beter en mogen de zee weer in!

In de directe omgeving zijn er ook vele leuke dorpen en steden. Zo is Ouddorp zeker de moeite waard om even langs te fietsen of rijden. De vele terrassen, de leuke winkeltjes en natuurlijk de markt laat je het gevoel hebben dat je in een ander land bent. Ook Goedereede is op fietsafstand, dit pittoreske vestingstadje is leuk om te bezoeken door de molen, de winkeltjes en het gezellige marktplein met terrasjes.

Hou je meer van (water)sport? Dan zit je op de camperplaats aan zee op de juiste plaats. Denk aan leuke sporten zoals duiken, kitesurfen, surfen, blokarten of zelfs Kitebuggyen. Er is heel veel te beleven voor ervaren sporters, maar er zijn ook genoeg plaatsen om lessen er cursussen te volgen.

Is een camperplaats aan zee jouw ideale vakantie? Reserveer snel jouw plaats en kom genieten aan het water.

Boeken