Camperplaats Stellendam

Geniet van een heerlijke vakantie in jouw eigen camper op een camperplaats bij Stellendam. Een heerlijke vakantie in Zuid-Holland met een perfecte ligging aan de kust.

Maak jouw campervakantie speciaal

Een campervakantie biedt alles wat je nodig hebt. Je neemt je eigen bed mee en je kunt direct vakantie vieren als je aankomt. Ontdek de prachtige omgeving van Zuid-Holland én Zeeland tijdens een vakantie bij Stellendam.

Boek een camperplaats Stellendam

Ook onze camperplaats zorgt voor een speciale vakantie, want er zijn veel faciliteiten én er is veel gezelligheid op de camperplaats van andere camper eigenaren.

De camperplaatsen bij Stellendam zijn verhard, schuin ingedeeld zodat je makkelijk kunt parkeren en voorzien van een eigen stroom en lichtpunt. Naast het verharde gedeelte ligt een mooie grasmat zodat jij lekker voor de camper in het gras kunt zitten.

De receptie is open van 19:00 tot 20:00 voor een late aankomst. Daarnaast kun je jezelf gemakkelijk inschrijven op de lijst die bij de receptie hangt, je kunt dan alvast op een camperplaats in Stellendam gaan staan, zodat je alvast kunt genieten van de vakantie!

Camperplaats Stellendam

Faciliteiten bij de camperplaats Stellendam

Uiteraard is er een nieuw en schoon sanitairgebouw waar je altijd gebruik van kan maken. Ook is er een buitendouche als je na een stranddag even af wil spoelen. Is er iets prettiger dan dat?

Daarnaast organiseren we ook leuke zomerse avonden met een echt Zeelands sfeertje. Zo hebben we avonden waar je heerlijk mosselen kunt eten samen met de andere campinggasten. Ook zijn er leuke barbecue avonden samen met campergasten en b&b gasten. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens een heerlijke avond gezelligheid.

Verder bieden we in samenwerking met een fietsenverhuur ook fietsen aan op de camping. Huur een fiets en verken de omgeving op een e-bike of een gewone fiets. Ook zijn er speciale hondenbakken zodat u uw huisdier gezellig mee kan nemen en kinderzitjes als kinderen meegaan.

Naast onze camperplaatsen Stellerdam hebben we ook een Bed & Breakfast. Voor alle gasten samen worden er regelmatig leuke avonden georganiseerd.

Wat is er te doen in Stellendam?

Een camperplaats bij Stellendam is ideaal, want er is in deze plaats veel te beleven en je kunt er naartoe wandelen, dat is toch perfect?

In Stellendam is er voor jong en oud veel te beleven. Hier een paar leuke tips voor jouw dagen in Stellendam.

Natuurlijk raden we als eerst aan om de fiets te pakken en de omgeving op de fiets te verkennen. Geniet van de wind in je haren en de zon op je gezicht terwijl je over de dijken langs het water fietst. Een heerlijke vakantie dus! Voor meer wandelroutes en fietsroutes kun je hier kijken! Ook helpen we je graag bij de receptie verder.

Verder is ook het openluchtzwembad een leuk uitstapje, vooral met kinderen. Een ander leuk uitstapje in Stellendam is de Seal zeehondenopvang en expo. Hier kun je zien hoe de zeehonden opknappen van een ziekte of een probleem en worden ze als ze beter zijn vrijgelaten op het strand. Hier kun je ook bij zijn als je toevallig in de buurt bent.

Natuurlijk kun je ook heerlijk langs de kade van de haven wandelen of een hapje eten langs het water. Stellendam heeft ook een eigen strandje waar je kunt liggen en genieten van de zon en de zee.

Kom genieten van een heerlijke vakantie aan zee op onze gezellige camperplaatsen in Stellendam. Er is genoeg te beleven, dus kom gezellig genieten!

Boeken