Klein maar fijn

Je hebt niet veel nodig

Op onze gemoedelijke kleinschalige camping voel je je gelijk thuis. De sfeer is hier altijd goed! Hier aan de kust heb je niet veel nodig om te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Verblijf je op een camperplek en wil je de ochtend ook extra ontspannen beginnen met een lekker ontbijt? Maak dan gebruik van onze handige broodjesservice!

Mosselen en pizza!

Mosselen en pizza!

Lange zomeravonden smaken naar...

In de zomerperiode willen we regelmatig gezellige BBQ- of mosselavonden organiseren. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten zoals een Pizza bus, IJscoman, Wijnproeverij en gaan we sterrenkijken.

Horeca

Horeca

Café BijZee: verwacht geen trendy beachclub of loungebar. Café BijZee is gewoon een gezellige ontmoetingsplaats voor zomaar een praatje, muziekje en ontspanning.
Dit met een kop koffie, een ijskoud biertje van de tap, bitterballen, een zomerse cocktail en overheerlijke Portugese wijnen. Onze campinggasten, bed and breakfast gasten maar ook locals komen graag even ‘buurten’. Op het buitenterras is er in de zomer altijd veel sfeer en gezelligheid.

Toeren door Zeeland

Toeren door Zeeland

Fiets-scooter-eendjes verhuur

Ontdek de omgeving op de fiets, scooter of in een eendje! Wij werken samen met verschillende lokale ondernemers, dus kijk snel of er iets voor je bij zit.
Afval

Afval

Restafval mag in de grote ronde container bij de oprit.  
Glas mag in de bak die naast de ronde container staat
Plastic mag in de plastic kleinere container
Papier en karton mag je afgeven bij de receptie

Broodjesservice

Broodjesservice

Vanaf het Paasweekend tot en met 01 oktober is er de mogelijkheid om dagelijks verse broodjes te bestellen

Ontbijt

Ontbijt

Verras je partner, kinderen of jezelf eens met een heerlijk BijZee Ontbijt.