Fiets-scooter-eendjes verhuur

Toeren door Zeeland

Ontdek de omgeving op de fiets, scooter of in een eendje! Wij werken samen met verschillende lokale ondernemers, dus kijk snel of er iets voor je bij zit.

Fietsenverhuur

Fietsenverhuur

Bij Zee heeft een leuke samenwerking met Cycle-Life fietsenverhuur .Ze brengen zelfs je fiets(en) bij camperplaats als je dat wilt. Wil je fiets(en), stads-, elektrisch een huren? Voor prijzen, extra informatie kijkt u op de website of vraag eventueel bij de receptie van Bij Zee.
Solex verhuur

Solex verhuur

Wil je écht iets gaafs beleven? Huur dan een ouderwetse solex, een e-chopper, elektrische scooter of een café cruiser! Uit te breiden met allerlei lekkernijen voor onderweg. Niets is te gek. Zo kun je op een leuke manier Goeree-Overflakkee of Voorne Putten ontdekken. Langs de stranden, door de duinen en prachtige natuurgebieden, de tulpenvelden, de haventjes, marktpleintjes en terrasjes toeren. Ze halen je zelfs op bij de camperplaats als je dat wilt en brengen je naar de locatie. Voor prijzen, extra informatie of reserveringen?
Eendjesverhuur

Eendjesverhuur

Bij Zee heeft een leuke samenwerking met eendjesverhuur in Stellendam (gelegen aan de Delta buitenhaven)Dit is ook weer zoiets leuks om met elkaar herinneringen te maken. Superleuke oldtimers, ‘lelijke eend’ of deux chevaux zoals deze schitterende Franse Citroën auto’s ook wel genoemd worden. In de zomer het dakje open en gezellig met vrienden of met je lief toeren door de polders van Goeree of langs de stranden van Ouddorp of naar de Brouwersdam. Puzzeltocht, knapzak of picknickmand mee en genieten maar.