Dorpen en steden

Van historische vestingsteden tot een bruisende badplaats tot een grote wereldstad. Je kunt alle kanten op!

Goedereede

Goedereede

Op fietsafstand

Door dit pittoreske vestingstadje (te herkennen aan de 'stompe toren') lopen allerlei leuke straatjes die vol staan met kleurrijke pandjes met mooie gevels. Ook het gezellige marktplein en de molen zijn leuk om te bezoeken.
Ouddorp

Ouddorp

Klein maar fijn

Loop een rondje door het centrum van Ouddorp en bezoek de vele leuke winkeltjes , terrassen en op dinsdag de grote weekmarkt. Aan de rand van Ouddorp ligt geitenboerderij De M├Ękkerstee; een leuk uitje voor het hele gezin!
Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Unieke vestinghaven

Het pittoreske Haringvliet is echte een aanrader! Deze kleurrijke vestingstad heeft als oorlogs- en marinehaven, een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis.
Brielle

Brielle

Meer dan 400 monumenten

Brielle is een historische vestingstad met een van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad telt in totaal meer dan 400 monumenten. Hier raak je niet snel uitgekeken!
Zierikzee

Zierikzee

Historische haven- en monumentenstad

Zierikzee is een sfeervolle haven- en monumentenstad met een rijke historie. Je kunt hier meer dan 500 monumenten bewonderen! Vergeet ook niet op een terras, met uitzicht over de haven, te gaan zitten.
Rotterdam

Rotterdam

Hier heb je alle ruimte

Rotterdam is een stad van contrasten. Wandel langs de Maas met zicht op de iconische skyline, strijk neer in een groen park of begeef je in het bruisende winkelgedeelte.