Fiets- en wandeltips

Onze camping is verbonden met een groot wandel- en fietsnetwerk. Ervaar zelf het bevrijdende effect van de afwisselende waterrijke regio.

Kwade Hoek

Kwade Hoek

Ongerept natuurgebied

De Kwade Hoek is een mooi rustig en ongerept natuurgebied ten noordoosten van Goedereede. De wind en zee gaan hier ongestoord hun gang. Een heerlijk gebied om te wandelen en vogels te spotten.
Duinen van Goeree

Duinen van Goeree

Mooie vergezichten

Dwaal door de prachtige duinlandschappen aan de kust. Je kunt diverse wandelroutes door het gebied volgen variërend van 2,8 km tot 20 km. Wil je eropuit met de fiets? Pak dan de verharde Middelduinweg dwars door de duinen!
Vogelobservatorium TIJ

Vogelobservatorium TIJ

Bijzondere architectuur

Dit moet je gezien hebben (ook als je geen grote vogelliefhebber bent). Aan de rand van het vogelreservaat Scheelhoek, aan het Haringvliet, prijkt vogelobservatorium Tij. Een ei van de grote stern, vormde de inspiratiebron voor dit bijzondere bouwwerk.
Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee

De mooiste fietsroutes

In Goeree-Overflakkee is enorm veel te zien! Een van de beste manieren om dit bijzondere gebied te ontdekken is door de fiets te pakken. We verwijzen je daarom graag door naar een aantal mooie fietsroutes.
Tulpenvelden

Tulpenvelden

Kleurrijke fietsroute

Ben jij een tulpenliefhebber? Dan is schiereiland Goeree-Overflakkee, waar onze camping op gevestigd is, een geweldige plek voor jou! De beste tijd om dit kleurrijke tafereel te aanschouwen is half april / begin mei.
Tiengemeten

Tiengemeten

Een oase van rust

Vaar met het pondje naar dit unieke natuureiland waar een prettig gevoel van rust heerst. Het eiland is bovendien broedplaats voor vele vogelsoorten. Wandel door het nostalgische platteland, de bloemrijke weides en de moerassige rietlanden.