Fiets- en wandeltips

Onze camping is verbonden met een groot wandel- en fietsnetwerk. Ervaar zelf het bevrijdende effect van de afwisselende waterrijke regio.

Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee

De mooiste fietsroutes

In Goeree-Overflakkee is enorm veel te zien! Een van de beste manieren om dit bijzondere gebied te ontdekken is door de fiets te pakken. We verwijzen je daarom graag door naar een aantal mooie fietsroutes.
Vogelobservatorium TIJ

Vogelobservatorium TIJ

Bijzondere architectuur

Dit moet je gezien hebben (ook als je geen grote vogelliefhebber bent). Aan de rand van het vogelreservaat Scheelhoek, aan het Haringvliet, prijkt vogelobservatorium Tij. Een ei van de grote stern, vormde de inspiratiebron voor dit bijzondere bouwwerk.
Kwade Hoek

Kwade Hoek

Ongerepte Wandelroutes in natuurgebied

Volg het wandelpad vanaf de parkeerplaats hoek Oostdijkseweg-Helmdijk, Goedereede. Het gebied bleef bij de Deltawerken buitendijks en de zee heeft hier vrij spel. Bij vloed stroomt het water diep het gebied in. Volg het schelpenpad landinwaarts. In de zomer bloeien hier orchideeën. Je kunt er reeën, zilverreigers en andere vogelsoorten spotten.
Mountainbiken

Mountainbiken

Recht tegenover camperplaats BijZee kun je een MTB route starten. Deze is voor beginners en de gemiddelde mountainbiker. Er zijn in de omgeving verschillende routes te vinden. MTB-routes rond Brouwersdam, Ouddorp, Haringvlietdam, Vissershaven, Vuurtoren.
Tulpenvelden

Tulpenvelden

Tulpen Wandel- en fietsroutes

Ben jij een tulpenliefhebber? Dan is schiereiland Goeree-Overflakkee, waar onze camping op gevestigd is, een geweldige plek voor jou! De beste tijd om dit kleurrijke tafereel te aanschouwen is half april / begin mei. Elk jaar tijdens Paaszaterdag is er een georganiseerde tulpenwandeltocht.nl.
Duinen van Goeree

Duinen van Goeree

Mooie vergezichten

Dwaal door de prachtige duinlandschappen aan de kust. Je kunt diverse wandelroutes door het gebied volgen variërend van 2,8 km tot 20 km. Wil je eropuit met de fiets? Pak dan de verharde Middelduinweg dwars door de duinen!
Tiengemeten

Tiengemeten

Een oase van rust

Vaar met het pondje naar dit unieke natuureiland waar een prettig gevoel van rust heerst. Het eiland is bovendien broedplaats voor vele vogelsoorten. Wandel door het nostalgische platteland, de bloemrijke weides en de moerassige rietlanden.