Uitwaaien aan zee

Vers gevangen Schol, Mosselen en de beroemde Stellendamse garnalen….

 Vissershaven Stellendam: vrijdag de dag van de visserij. Dit is de beste dag van de week om de vissersschepen en de sluizen bij de haven te aanschouwen. Uiteraard is er eerlijke verse vis en de populaire kibbeling te koop.

Strand Ouddorp

Strand Ouddorp

Wat een rust, ruimte en schoonheid

Het strand van Ouddorp is ruim 17 kilometer lang. Het uitgestrekte en rustige karakter maakt dit mooie strand een geliefde plek voor velen. De stranden van Ouddorp zijn in 2022 uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland.
Strand Brouwersdam

Strand Brouwersdam

Uitnodigende witte zandstranden

Strijk neer op het levendige brede en sportieve strand de Brouwersdam. Je kunt je camper of auto bijna tot aan het water zetten. Hoe gemakkelijk is dat? In de zomer kan het hier flink druk zijn. Parkeren en toiletgebruik is op alle stranden gratis, waar vind je dat nog?
Grevelingenmeer

Grevelingenmeer

Grootse zoutwatermeer van Europa

Het strandje bij het Grevelingenmeer is perfect voor als je met kinderen op stap gaat. Het water is rustig en de speeltuin valt altijd in de smaak!
Seal Stellendam

Seal Stellendam

A Seal zeehondenopvang Stellendam

Seal in Stellendam vangt gewonde en zieke zeehonden uit de regio op. Als ze weer helemaal zijn aangesterkt worden ze vrijgelaten bij de Brouwersdam. Kom jij ook langs?
Marina Stellendam

Marina Stellendam

Aan het Haringvliet

Wil je boten kijken? Ga dan naar Marina Stellendam aan het Haringvliet bij de Haringvlietsluizen. Je kunt hier ook heerlijk neerstrijken bij Restaurant BĂ„STA. Op de Parking vind je ook de ingang naar Vogelobservatorium TIJ.