Uitwaaien aan zee

Voel de wind door je haren, het zand tussen je tenen en kijk uit over de prachtige horizon... Het is altijd fijn om bij zee te zijn.

Strand Ouddorp

Strand Ouddorp

Wat een rust, ruimte en schoonheid

Het strand van Ouddorp is ruim 17 kilometer lang. Het uitgestrekte en rustige karakter maakt dit mooie strand een geliefde plek voor velen. De stranden van Ouddorp zijn in 2022 uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland.
Strand Brouwersdam

Strand Brouwersdam

Uitnodigende witte zandstranden

Strijk neer op het levendige brede en sportieve strand de Brouwersdam. Je kunt je camper of auto bijna tot aan het water zetten. Hoe gemakkelijk is dat? In de zomer kan het hier flink druk zijn. Parkeren en toiletgebruik is op alle stranden gratis, waar vind je dat nog?
Grevelingenmeer

Grevelingenmeer

Grootse zoutwatermeer van Europa

Het strandje bij het Grevelingenmeer is perfect voor als je met kinderen op stap gaat. Het water is rustig en de speeltuin valt altijd in de smaak!
Seal Stellendam

Seal Stellendam

A Seal zeehondenopvang Stellendam

Seal in Stellendam vangt gewonde en zieke zeehonden uit de regio op. Als ze weer helemaal zijn aangesterkt worden ze vrijgelaten bij de Brouwersdam. Kom jij ook langs?
Visafslag Stellendam

Visafslag Stellendam

Vers gevangen schol, kabeljauw, tong...

Vissers en kooplieden weten al eeuwen de belangrijkste vissershavens te vinden in Nederland. Zo ook die van Stellendam die in het jaar 2000 hun krachten bundelden met Scheveningen en Colijnsplaat. Sinds een aantal jaren is de visserijsector door de vele Europese regelgeving enorm onder druk komen te staan. Het voortbestaan van de visserij hangt niet meer aan grote zware scheepstouwen maar een zijden draadje.
Marina Stellendam

Marina Stellendam

Aan het Haringvliet

Wil je boten kijken? Ga dan naar Marina Stellendam aan het Haringvliet bij de Haringvlietsluizen. Je kunt hier ook heerlijk neerstrijken bij Restaurant BĂ„STA. Op de Parking vind je ook de ingang naar Vogelobservatorium TIJ.