Watersport

In deze waterrijke regio liggen de leuke watersportactiviteiten voor het oprapen! Bij de Brouwersdam kun je allerlei leuke cursussen en lessen volgen.

Zuiderdiep

Zuiderdiep

Binnen- en buitenzwembad

5 minuten fietsen en je bent er al! Zwembad Zuiderdiep heeft zowel een groot buitenbad als een mooi binnenzwembad. Je kunt hier ook duikcursussen volgen.
Duiken

Duiken

Een duik in het diepe

Het Grevelingenmeer is een geweldige plek om te duiken! Duikcentrum de Grevelingen (in Scharendijke) is niet voor niks een gevestigde naam in deze regio.
Surfen

Surfen

Voel je één met de golven

Laat je meevoeren op de golfen! Ouddorp is een geweldige plek om surflessen te nemen. Leuk voor jong en oud.
Windsurfen

Windsurfen

Scheer over het water

Leer windsurfen bij de Brouwersdam. Een van de beste surfspots ter wereld. Verbeter je techniek of oefen nieuwe moves.
Kitesurfen

Kitesurfen

Wat een kick!

Vlieg met je board over het water! Of je nu helemaal nieuw bent met de sport of al flinke portie ervaring hebt, bij Natural High kun je allerlei leuke cursussen volgen.
Blokarten

Blokarten

Je rijdt in no-time weg

Dat is eens wat anders dan racen op de kartbaan! Op het brede strand aan de Brouwersdam heb je alle ruimte om de strijd met elkaar aan te gaan.
Kitebuggyen

Kitebuggyen

Zin in een adrenalineboost?

Zodra je onder de knie hebt hoe je een kite bestuurd, ben je er klaar voor om in een buggy langs de Noordzee te scheren. Kom maar door met die adrenelineboost!
Suppen

Suppen

Op je eigen tempo

Zodra je jouw balans hebt gevonden kun je de Noordzee op. Een superleuke activiteit en tegelijkertijd een goede work-out voor het hele lichaam.