Watersport

In deze waterrijke regio liggen de leuke watersportactiviteiten voor het oprapen! Bij de Brouwersdam kun je allerlei leuke cursussen en lessen volgen.

Brouwersdam

Brouwersdam

Visit Brouwersdam

Op een afstand van 11 km bij camperplaats BijZee ligt hét watersportgebied Brouwersdam. Het voordeel van deze afstand is dat het tóch dichtbij is en je bij terugkomst op de camperplaats je rust kunt nemen. De Brouwersdam is een 6 kilometer lange dam die de verbinding vormt tussen de Zuid-Holland en Zeeland. Het is een onderdeel van de Deltawerken. Tegenwoordig een hotspot locatie voor recreatie.
Surfen

Surfen

Voel je één met de golven

Laat je meevoeren op de golfen! Ouddorp is een geweldige plek om surflessen te nemen. Leuk voor jong en oud.
Wingfoilen

Wingfoilen

Scheer over het water

Wingsurfen of Wingfoilen is dé hipste en nieuwste watersport. Je gebruikt hierbij de voorwaartse kracht van een windsurfzeil en de liftkracht van een kite. Zo kun je in bijna alle weersomstandigheden het water op. Op- en rondom de Brouwersdam worden volop lessen verzorgd voor zowel beginners als gevorderden.
Blokarten

Blokarten

Je rijdt in no-time weg

Dat is eens wat anders dan racen op de kartbaan! Op het brede strand aan de Brouwersdam heb je alle ruimte om de strijd met elkaar aan te gaan.
Kitebuggyen

Kitebuggyen

Zin in een adrenalineboost?

Zodra je onder de knie hebt hoe je een kite bestuurd, ben je er klaar voor om in een buggy langs de Noordzee te scheren. Kom maar door met die adrenelineboost!
Suppen

Suppen

Op je eigen tempo

Zodra je jouw balans hebt gevonden kun je de Noordzee op. Een superleuke activiteit en tegelijkertijd een goede work-out voor het hele lichaam.
Duiken

Duiken

Een duik in het diepe

Het Grevelingenmeer is een geweldige plek om te duiken! Duikcentrum de Grevelingen (in Scharendijke) is niet voor niks een gevestigde naam in deze regio.
Zuiderdiep

Zuiderdiep

Binnen- en buitenzwembad

Op 1 km afstand van de camperplaats BijZee is het zwembad Zuiderdiep. Er is een groot binnenbad en buitenbad. Er zijn ook duikcursussen mogelijk.