Verblijfsinformatie

Informatie over uw verblijf:

Wanneer u bij BijZee een camperplaats of B&B Studio boekt,  bent u er zeker van een fijne, zorgeloze vakantie.

15 Camperplaatsen:
De tarieven die wij hanteren voor de camperplaatsen zijn inclusief één camper, en eventueel één auto en twee personen, kinderen t/m 11 jaar zijn gratis. Wilt u met meer mensen verblijven of een tentje plaatsen, is dit toegestaan tegen een kleine bijbetaling. Honden zijn hartelijk welkom. Hiervoor hanteren wij een toeslag. Bekijk de tarieven van Camperplaats BijZee.

Aankomsttijd: 13.00 uur
Vertrektijd: 11.00 uur

Vol? Wanneer het reserveringsysteem aangeeft dat de camperplaats vol is kunt u  telefonisch vragen stellen over annuleringen of er nog eventueel ruimte is.

2 B&B Studio’s:
De B&B Studio’s zijn nieuw met alle luxe van deze tijd. Het heeft de juiste combinatie tussen een B&B, een eigen privé optrekje en een beetje campinggevoel. Ook leuk te combineren met familie of vrienden met een camper! Hoe leuk is dat? Klik hier voor meer info B&Bstudio.

Receptie:
De receptie van BijZee is dagelijks geopend van 09.00 tot 10.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur.
Wanneer er niemand aanwezig is bij de receptie kunt u op uw gereserveerde plaats gaan staan. Er is géén slagboom. De vrije camperplaatsen online in ons boekingssysteem reserveren of vul uw naam in op een lijst die ophangt bij de receptie. Natuurlijk zijn wij wel zoveel mogelijk telefonisch bereikbaar:

 +31 (0) 6 15541125

Bij dringende vragen kunt u uiteraard aanbellen bij het woonhuis.